2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Bu sebeple yapı süresince herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve şayan fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çalıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kanatlardan biri Yangın Kapısı sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu negatif koşulların özge katlara geçişini çelmek yahut olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Eski mimarilarda ve yangın merdiveni yerı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page